Få et hurtigt overblik

Det skal være nemt og til at gennemskue
når du skal have løst din opgave.

Løbende opgaver

Har du mange små opgaver som skal løses med korte deadlines, kan du købe fire timer ad gangen hos mig, som så bruges løbende. Jeg holder naturligvis styr på timer og minutter så du kan få en udspecificering når de er brugt op.

Ordningen har den fordel, at du får udnyttet hvert eneste minut af den tid du køber hos mig og kan fordele den på de opgaver du har brug for at få løst.

Dette er især relevant for: Billedredigering, materiale til sociale medier, opdatering af hjemmeside, illustrationer og lignende, hvor du selv har styr på det overordnede projekt.

 

Større projekt

Her vil jeg bruge tid på at sætte mig ind i opgaven, opstille mål og budget. På denne måde får du en endelig pris samt overblik over deadlines og køreplan. Prisen indeholder også tid til møder og korrekturgange.

Samlede priser er relevant ved: Hjemmesider, logo, visuel identitet, designmanual, foldere, bøger og andre publikationer.

 

Kontakt mig

Du kan altid nå mig via e-mail, telefon og sms. Jeg prioriterer klar kommunikation og god service.

Ring i dag eller send dit design-oplæg via e-mail – så få du klart svar og pris med det samme.

Katrine Høegen Skovgaard
Katrine Høegen Skovgaard, grafisk designer.

Brug kontaktformularen til at sende
mig en e-mail med det samme.

Jeg vender tilbage til dig indenfor
én hverdag.